top of page

Ny hovedsponsor


Først var det Tysvær Arena. Så var det Sysco Arena. Januar 2018 ble det ultralokalt når naboen Steinsvik AS kjøpte hallnavnet og døpte den til Steinsvik Arena. – Vi ønsker å markere oss som en lokalbedrift, og har som mål sammen med eierne, å skape aktivitet i storhallen, sier Bjørnar Apeland i Steinsvik.

Under Tysværdagen 2018 kunne styreleder Ola Apeland sammen med Steinsvik sin nye direktør Martha Kold Bakkevig, Ole Bugge-Jensen fra Stegaberg og Johan Rokstad fra Haugaland håndballklubb endelig markere navnebytte.

Steinsvik AS har inngått en tre-årig generalsponsoravtale med Tysvær Arena Drift AS. – Vi ble kontaktet av driftsselskapet og tente umiddelbart på ideen. Etter et par møter var dette noe vi ville være med på. Som sagt betyr Steinsvik mye for nærområdet og nærområdet betyr mye for oss. Så å være med å sponse hallen gjennom et navnkjøp, ser vi på som vinn-vinn. Lørdag 20. januar ble det foretatt en høytidelig markering med flott korpsmusikk og utdeling av blomster. Som aksjonærer i driftsselskapet ser både HHK og Stegaberg frem til et driftig og spennende samarbeid med Steinsvik de kommende årene.

Nyeste saker

bottom of page