top of page

Tysværdagen 2018


Steinsvik Arena var fylt til randen med utstillere og besøkende da historiens andre Tysværdag gikk av stabelen lørdag. Målet med arrangementet er å knytte Tysvær sammen, og gjøre kommunen bedre kjent. Et sted mellom 60 og 70 utstillere sørget for at det meste av næringsliv, frivillige lag og foreninger fikk vist seg fram og fortalt hva de driver med.

- Tysværdagen skal vise hva kommunen har å tilby, og vise det gode liv i Tysvær. Her får lag og organisasjoner, sammen med næringslivet og Tysvær kommune, vise det gode liv i alle bygdene våre, sier daglig leder i Steinsvik Arena, Margareth Kristiansen.

Utstillere ble delt inn i "geografiske" verdener som viste mangfoldet i de ulike bygdene, og publikum fikk anledning til å bli bedre kjent med de ulike tilbudene i kommunen. I tillegg var det "Tysvær-quiz" med kjekke premier, flott korpsmusikk og ikke minst god underholdning fra FordRekord som hadde tatt turen for å showe litt for Tysværbuen.

Nyeste saker

bottom of page