top of page

Foredrag med Tore Petterson 17.11.21

17. november kl.19:00 inviterer Tysvær Kommune til et helt spesielt foredrag med Tore Petterson, "Det er en gave å være annerledes" i Tysvær Arena Haugesund Sparebank.

Tore snakker om mobbing, trakassering og ansvarsfraskrivelse fra voksenpersoner i skolesystemet og det å snu ryggen til hvordan barn har det hjemme.


På en humoristisk måte tar han tak i tematikken med utgangspunkt i seg selv og egne erfaringer og opplevelser fra barne- og ungdomsårene og frem til i dag.

Tore formidler på en naturlig og direkte måte som passer så vel til unge som til voksne. Han bruker selvironi, humor og egne erfaringer for å ufarligjøre annerledeshet. Han deler sine tanker om hvordan vi alle, uansett alder, kan bidra til at vi får et rausere og mer inkluderende samfunn.


Et av tiltakene i Tysvær kommune sin «Handlingsplan mot vold i nære relasjoner» er å arrangere FOKUSUKE med ulike tema. Årets tema er mobbing og hvordan jobbe sammen for å hindre mobbing.


Billetter koster 50,- og kan kjøpes ved å klikker du HER.Dette foredraget passer for alle og vi ønsker dere hjertelig velkommen den 17.november til Tysvær Arena Haugesund Sparebank!Comments


Nyeste saker

bottom of page