top of page

Riktig god jul - En julehilsen


Da har vi pyntet til jul i hallen og Frakkagjerd Barneskole har pyntet vinduene våre med nydelige tegninger og jule-kunst - tusen takk!


For et år det har vært. Vi startet året med å måtte avlyse Yrkesmessen og en rekke andre arrangementer. Det har vært tøft, men så fikk treningen starte igjen og hallen ble fylt med barn og ungdom igjen! Arrangementene som var avlyst fikk ny dato og vi startet med å gjøre arenaen klar. Når gjenåpningen var et faktum var vi nærmest fullbooket og ingenting gjør oss mer glad enn aktivitet i regionens storstue!


Gym fra barne- og ungdomsskole på dagtid, trening fra idrettslag og bedriftslag på kveldstid og arrangementer i helger. Dette elsker vi! Arenaen ble bygd for å skape gode opplevelser for både store og små, og det jobber vi daglig med å gjennomføre. Husker du et hyggelig arrangement eller tilstelning hos oss? Gi oss gjerne beskjed, vi er veldig glad for alle tilbakemeldinger :)


Jul for oss betyr avslutninger fra idrettslag, sosiale sammenkomster i form av julebord og felles julefrokoster. Nå har julebord og større arrangementer latt vente på seg, og det er helt naturlig og fornuftig. Vi kan vente, for julen handler om så mye mer!


Vi vil takke vår FANTASTISKE nye hovedsponsor; Haugesund Sparebank, for at dere ønsker å være med i et samarbeid med oss. Det betyr så mye, og vil gi så mye til så mange! Tusen takk, det betyr mer enn dere aner. Videre vil vi takke alle våre sponsorer; Haugaland Kraft, Altibox og Stor Cash Haugesund det er alle dere som skrur på lysene i hallen hver dag.


Riktig god jul til dere alle sammen fra oss i Tysvær Arena Haugesund Sparebank.Comments


Nyeste saker

bottom of page